Onsdag

​Lite smått avundsjuk på Emils nyårspresent, men jag ska inte klaga.....jag fick ju verkligen fina klappar på jobbet jag också!!!

I dag gjorde jag stallet nästan klart innan jag åkte till jobbet. I kväll har jag och Emil varit i ridhuset med tre hästar. Jag hade två med mig och Emil en. Emil red en av sina hemma innan vi åkte eftersom ridhuset ändå var bokat några timmar i dag. Lady joggades lite, hon börjar komma igång och ska snart få lite mer att göra. Kazpian gjorde bra ifrån sig och han är klar att visa upp för de som är intresserade och vill titta på honom. Han gick lydigt i alla gångarter. 

I veckan kommer nog syrran och hjälper till att rida lite. Hon har varit sugen att rida länge så då lär hästarna få gå lite mer. Den som går minst just nu är Ares, han har lägst prio vilket han inte riktigt gillar. Han är lite avundsjuk av sig. Anledningen till att han inte har så hög prio är att han redan gjort de som den andra unghästen inte har gjort ännu (blivit riden i alla gångarter hemma och i ridhuset). En annan anledning är att han har lite mer motor hemma än i ridhuset. Jag försöker hålla honom motiverad genom att rida korta pass hemma. Han har börjat hitta ny energi och det börjar bli lite väl mycket eftersom han hittar på små luringar! 

  • 177 visningar

Gillar