Onsdag

Ahh ville bara ligga kvar i sängen i morse. Till sist kom jag upp och dagen blev av i alla fall. Alla dagar blir ju av....känns inte som om jag vet vad jag pratar om!

Jag red Kazpian i ridhuset i dag. Det blev lite skritt och trav, men det känns som om det kan bli galopp nästa gång. Det är styrning samt start och stopp som behöver bli lite bättre. Vi var i ridhuset alla tre så Kazpian hade gott om sällskap, även fast han tyckte att han var alldeles själv. Han är pigg och framåt att rida och han känns positiv.

Det blev lite paj efter kvällsmaten i kväll. Den blev faktiskt inte alls så god!

Jag jobbar lite på att jag ska skriva ett längre inlägg om föreläsningen som jag var på i helgen. Så ni kan räkna med att det kommer upp här i helgen eller kanske på fredag redan. På fredag har jag semester och jag ska åka till Örebro tillsammans med Emil. Vad vi ska göra där i helgen får ni se då, cliffhanger. 

I morgon lär det bli lite fredags feeling. Vi ska så klart städa och packa lite eftersom vi tar morgonbåten på fredagen. 

Det känns som om jag har hamnat efter lite i stallet. Jag har inte rört ladys utrustning sedan förra tävlingen i princip. Nästa vecka får det bli lite putsning och städning. Dags att dra igång vinterträningen lite mer nu. Fokus just nu är som ni har förstått unghästarna. En ska ridas in från start och en ska ridas lite mer och säljas. Lady har vintervila och börjar sättas igång i december. Anledningen till det är egentligen för att hinna med en klok vintervila samtidigt som jag vill hinna ha henne bra igång tills alla träningar drar igång igen. Jag vill hinna att bygga upp mer styrka under vintern så att hon är riktigt stark tills det drar igång igen. Då tänker jag att det är bra med vila nu.  

  • 182 visningar

Gillar

Kommentarer