Onsdag

Här har ni Ares på Nyårsafton! Han skrittar och travar med mig på ryggen nu!

Jag klarade mig helskinnad hem från stan i ovädret! Jag hade inte tagit mig till skolan förgäves...föreläsningen var riktigt givande, föreläsaren var riktigt kunnig inom barn och Anknytningsteorier. Det var också roligt att träffa Sara igen. Det borde ske oftare och jag vet egentligen inte varför man inte kan få tummen ur i bland! 

När jag kom hem snabb-städade jag kåken och snabb-pluggade lite till seminariet i morgon, samt redigerade lite info på klubbens hemsida. Avslutade med en taco kväll mitt i veckan. Jag hoppas att jag är lika motiverad till att vara effektiv i morgon, det är lätt att bli seg i dessa mörka och kalla tider. Jag är riktigt dålig på att äta nyttiga vitaminer i form av frukt....något som jag vet kommer bli ändring på när jag börjar jobba. 

Jag är nervös inför jobbet för första gången skulle jag vilja säga. Tänk om jag börjar jobba och ångrar mig...... att jag inte tycker det är kul längre. Då har jag pluggat 3,5 år och 210 HP helt förgäves. Det vore lite av en mardröm! På måndag är det min första APT!

  • 120 visningar

Gillar