onsdag

En bra onsdag på jobbet och sedan en lättare dag i stallet. Ingen ridning för min del, det regnade och båda hästarna gick i går. Unghästarna brukar knappt orka släpa benen efter sig dagen efter löshoppning. Så i dag blev det bara rengöring fika paus och att ta in hästarna för kvällen.

Just nu står bara fyra hästar uppstaplade på box inne i stallet och två 1åringar i lösdrift på ladan där de tas in på nätterna. Tre av hästarna som står inne rider jag och emil på och den fjärde ska ha föl när som. I år kommer det två föl på gården. En efter Emmerton och en efter Magini.

I morgon jobbar jag lite kortare dag och sedan ska det fixas under eftermiddagen till tävlingen på fredag. Skönt är ändå att jag inte startar förrän på eftermiddagen någon gång. Då hinner lady kanske få ett bad innan vi åker och jag hinner göra knoppar! All utrustning är dock skitig och behöver putsas ordentligt. Det blir ju så när man inte putsar efter att man har använt det varje dag.

Är det bra väder kanske att jag tar ut Ares på en tur i morgon. Han behöver komma igång lite nu. Jag har fortfarande inte anmält honom till 3års testet och jag avvaktar lite tills jag vet om vi är tillräckligt kapabla till att genomföra det. Lady ska trimmas lite lätt i morgon.

I går kväll anlände förresten min förskollärarlegitimation! ✨

Ares och Kazpian

  • 124 visningar

Gillar