Onsdag

Jag har lite svårt att veta vad jag ska skriva om just nu. Allt som händer här är kanske inte så jätte intressant tänker jag... skriv gärna vad ni skulle vilja läsa om!

I dag är det onsdag och jag har fixat stallet på morgonen, för er som undrar så har vi 8 av 10 hästar inne om nätterna. 6 hästar står på box inne i stallet och två ettåringar står på ladan i en stor box, sedan har vi två föl-ston som går ute i skogen och kan gå in i lösdriften på natten om de vill. Det tar sin lilla tid att mocka om dagarna, hälften av hästarna står på halm och hälften på spån. Det är tur att det nästan alltid är någon som kan ta sig tid och gör stallet.

I dag blev jag tvungen att skriva klart ett skolarbete på förmiddagen och har nu skickat in det. Jag sitter kvar framför elden i köket och värmer mig. Det drar in från alla fönster i stort sett, så när det är storm som i dag så blir det alltid jätte kallt i det lilla huset. Jag ska börja plugga lite till tentan, plocka fram alla böcker och skriva lite men det sparar jag tills i kväll! Innan dess ska jag och Emil försöka åka till ridhuset om det är ledigt. I går kväll tränade vi stunds serier.

Nu ska jag diska, vi har inte en enda ren mugg kvar att dricka ur......

  • 80 visningar

Gillar