On My way

Kl 05.30 ville inte riktigt Lady vakna i dag. Jag fick smacka upp henne för att hon var så morgontrött!

All packning var med trots att jag redan vet att jag har glömt en sak.... svansskyddet! När jag kom fram hade lady så klart skrubbat svansen. Jag får linda den i morgon.

Jag begav mig redan i dag för att övernatta en natt i Kivik innan jag åker över bron till andra sidan tidigt i morgon.

Jag tog många pauser eftersom lady åt mest när jag stod stilla med bilen. Jag såg i kameran att hon tittade ut när jag körde. Emil fixade lite färdkost åt mig. Det gick åt en hel påse av mammas bullar också.

Lady åt bra på vägen hit men hon har druckit dåligt.

Jag var framme i vid Svabeholms kungsgård ca 17.30. Efter att ha kört soppatorsk en gång i Åhus. Ja ni läser rätt.... hur lyckas man med det egentligen? Jag lyckades i alla fall komma av motorvägen och hitta en gård att svänga in på. De rotade fram 5L bensin och sedan var jag på rull igen!

Lady fick stå i ett trevligt ute stall med halm i boxen. Jag gick med henne en lång stund sedan handlade jag lite frukost och färdkost. Borstade och gav henne lite massage ("kli-massage"). Efter en nattmacka och kvällsfoder fick hon en halvtimmes promenad igen.

Jag tog en dusch och har krupit i säng! Det är Lång väg kvar till Tyskland! Jag är glad att jag nattade över här innan jag åker vidare. http://www.svabesholm.se är deras hemsida!

  • 122 visningar

Gillar