Omg

Anledningen till att det har varit tomt här i veckan är att det har varit fullt upp på alla håll. Jag har inte ens hunnit cykla på två veckor och det känns som om det blir hårdträning fr.o.m. Måndag. Det ger bra flås och i vinter ska konditionen upp till bra mycket högre nivå än vad den ligger på nu! Känns dock inte som om jag har tappat allt för mycket.

De två senaste veckorna har varit svåra att hinna med. Anledningen till det är klubbens egna tävling och mina individuella starter de senaste fyra veckorna. Nu är det förberedelser till tävling i helgen som kommer. Jag åker till Botkyrka i morgon och tävlar fälttävlan lör-sön.

Allt som ska göras måste hinnas med innan och efter jobbet, träningar och skötsel. Lika för alla som håller på med sporten på "hobbynivå" tänker jag! Tidig morgon, sen kväll och "snabb-sova" innan jobbet, men kul är det.

Det känns dock som om jag har lite oreda i packningen ännu, eftersom att jag inte har packat klart och vi åker nästan direkt efter jobbet i morgon. Jag hinner packa in allt i morgon, Sadelskåpet är klart och foderlådor preppade. Det är hö och vår egen packning som är kvar till i morgon.

Följ oss på equipe online om ni vill 😊

I dag hade jag en bättre känsla på träningen (dressyr) än vad jag har haft den senaste veckan. Jag tror att det snart är dags att klippa lady. Hon har varit flåsig, svettig och lite hård i musklerna senaste veckan. Det skulle kunna bero på pälsfällningen. Jag avvaktar nog med klippning någon vecka till eftersom hennes päls inte är så lång ännu.

  • 127 visningar

Gillar

Kommentarer

HannahOster
HannahOster,
Lycka till på tävlingen!! <3 Älskar botkyrkas tävlingsplatser.
nouw.com/hannahoster