Om en månad

Om en månad åker jag till Tyskland. Jag ska till Malin Larsson Petersen och praktisera på hennes stora anläggning i 11 veckor. För er som inte vet vem Malin är så hittar ni hennes hemsida Här . Malin har ett stall på 22 hästar i Flensburg. Malin har tävlat framgångsrikt i Fälttävlan för det svenska landslaget.

Jag bokade båt för några dagar sedan och jag kommer att vara borta 14 juni- 27 augusti. Skolan drar igång igen den 29 augusti med praktik direkt.

Om ni vill följa min vardag i Tyskland så tycker jag att ni ska hålla er uppdaterade här på bloggen. Jag kommer inte att ta med mig någon häst även fast jag har blivit erbjuden stallplats. Min häst har ju varit konvalescent en längre tid. Han har just börjat sättas igång lite mera, så jag känner att han inte är i kondition för att följa med till Tyskland för full träning. Han får några veckors paus i igångsättningen för att börja arbetas lite mer när jag kommer hem efter sommaren. Lady är hemma och tränas av Emil under de 11 veckor som jag kommer att vara borta.

Jag vet inte riktigt vad jag har att vänta mig under dessa 11 veckor, men jag vet att det kommer tränas en hel del. Jag kommer att få göra mycket kringarbete och följa med på tävlingar som Luhmulen, Köpenhamn, Hunxe och Strzegom. Jag kommer även få rida, all tid på hästryggen är värdefull.

Jag har laddat för detta sedan januari och har legat i hårdträning sedan dess. Detta är min största hästrelaterade utmaning i livet hitintills och jag försöker att vara väl förberedd för att kunna ta tillvara på detta tillfälle så bra som möjligt. Det har varit ganska tyst om detta på bloggen fram tills nu, på grund av att jag nästan tycker att det är för bra för att vara sant. Det är knappt att jag fattat att jag ska åka iväg om en månad.

Jag hoppas på att jag tar med mig många erfarenheter hem igen!

Cylin och jag van DM i Fälltävlan. ​

  • 124 visningar

Gillar

Kommentarer

rebeckaahlenius
rebeckaahlenius,
Vad roligt! 😊
nouw.com/rebeckaahlenius