Olika perspektiv

Jag förstår att det kan vara förvirrande ibland. Det talas mycket om rätt och fel i ridsporten och jag tror att det beror på att det finns så många olika perspektiv.

Vi alla omger oss av människor vi tror på, människor som gör sitt bästa för oss som ekipage. Det behöver inte betyda att ett annat perspektiv är fel, jag har bara valt att hålla mitt fokus där jag är just nu. Ibland byts dessa betydelsefulla personer och saker ut till en ny veterinär, ny hovslagare, ny tränare, ny massör, nytt stall, nytt foder, ny sadel, nytt träns etc etc. Det handlar om att plocka in ett nytt perspektiv, inte om att byta ut något dåligt. Jag skulle inte välja något jag tror är dåligt och därför är ju inte det man hade innan dåligt bara för att man väljer något nytt.

Ibland kan det slå mig att det är många personer som ligger bakom det intresse jag har, och hur mycket intresse de lägger på mig och mina hästar.

Sedan finns det alltid dem som kommer tycka att just det som jag har valt är fel väg att gå. Tyvärr. Eller är det tyvärr? De har ju valt sin väg som de tror på. Ett annat perspektiv.

  • 78 visningar

Gillar

Kommentarer