Oktober och fram över

Det som händer fram över:

Det är två tävlingar kvar för min del i år, 11 och 24 oktober. Jag missar årets sista gotlandstävling då jag ska till Borlänge och för hoppningsvis examineras som hopp domare!

Othello har fått en tidig vintervila och hans tävlingssäsong är över för i år. Lady ska gå 11 och 24 oktober. Jag har henne anmäld till 90 cm båda tävlingarna, men vi får se hon kändes så himla fin när vi var i ridhuset och hoppade i går.

Min höst kommer bestå av mestadels pluggande har jag förstått.

Klubben har dressyrtävling i helgen och jag kommer inte att vara mer synlig på den än allt förarbete som jag lägger ner till varje hemmatävling. Så i morgon när jag åker och lämnar datorn och sådant på tävlingsplatsen tänkte jag åka till mamma och pappa för att hälsa på.

Jag har också bestämt med Hanna att vi ska bada hästarna i Alva i helgen. Cylin behöver snyggas till inför vintern. Jag har lite dåligt samvete över att jag inte är så engagerad i Cylin och har faktiskt funderat på att ta hem henne i vinter. Jag vet att hon kanske har det roligare i alva men hon ser så moloken ut på något vis. Att ha henne hemma innebär ju att man kan ha lite bättre koll på henne som sagt.

Den 15 oktober så kommer veterinären på besök igen. Othello ska checkas av inför vintern.

Varje måndag har jag lektioner för ridskoleelever på ridskolan. Då är det ridlekis och en vuxengrupp som rider ridhästar. På tisdagar har jag två grupper som hoppar och vissa har även egen häst med sig. Dessa kvällar kommer jag hem runt kl 20 och hinner inte med något hemma om jag åker dit direkt ifrån visby. Jag inbillar mig själv att jag kommer att fortsätta med måndagar och tisdagar fram till sommaren. Där efter återstår det att se om jag kommer att fortsätta eller inte. Efter sommaren kommer jag att behöva ännu mer tid för pluggandet då det börjar närma sig slutet av min utbildning.

Efter nyår har jag och Emil pratat om att åka till fjällen. Men det återstår att se om vi kommer iväg!

  • 70 visningar

Gillar