Ointressant

Jag känner att mina blogginlägg har varit ganska ointressanta den senaste tiden. I kväll tänkte dag därför försöka få till ett lite mer intressant blogginlägg om när jag åker på dressyrträning. Hur jag gör iordning hästen, hur den utrustas i transporten och på träningen. Vad jag brukar ha med mig osv. Hoppas på att det kan få er lite mer insatta i min träning. Jag är egentligen ganska bra på att lägga undan min telefon men jag ska försöka komma ihåg att fota lite för er skull. Skriva hur jag tänker om varför jag gör som jag gör!

Slutade jobbet kl 14 idag och har haft det lite lugnt här hemma eftersom jag var totalt slut i går när jag kom hem, jag vaknade nästan inte i morse. Telefonen går alltid varm så här innan en tävlingshelg. Det är jag som är ansvarig för tävlingarna i vår klubb och alltid är det folk som hör av sig! Min träning blir lite tidigare i kväll. Jag försöker för det mesta äta mat innan jag tränar nu mer. Förut hände det mer ofta att jag åt efter träningarna och sent på kvällarna. Jag har lärt mig att allt blir lättare med så fasta mattider som möjligt och att inte äta efter kl 20 på kvällen gör mycket med kroppen och knoppen. I kväll blir det pasta och lax. Det blir oftast pasta de dagar som jag tränar bara av den anledningen att det går ganska fort att tillaga.

Men nu är det dags att sätta lite fart här hemma. Nu har jag haft min lilla lugna stund klart. Jag tror att det är viktigt att kunna släppa jobbet när man kommer hem. För att kunna hitta fokus på just det man gör.


  • 111 visningar

Gillar