ogräs

Lite ogräs i hästhagarna är ganska fint!

I går kväll hörde ni inte av mig någonting här eftersom jag fick migrän på min lediga eftermiddag. Jag låg och kräktes hela eftermiddagen och en bit in på kvällen. Fy tusan alltså det var längesedan jag hade migrän så att jag kräktes. Det händer fortfarande att jag får migrän i bland men det brukar inte vara så långdraget som flera timmar!

I kväll får vi se vart det bär av. Jag han träna i går precis innan jag blev dålig och tänkte försöka köra ett pass i kväll också. Det beror lite på hur jag känner mig. Jag har inte känt mig något dålig i dag, men jag har varit ute i solen mycket. Jag lyckades självklart glömma min keps hemma när jag åkte till jobbet.

Jag har varit runt och kollat till alla hästarna i dag. Några hästar fick lite kraftfoder, andra hästar har fått en massa gräs! Kovo är på grönbete och ser ganska "väl stoppad" ut!

Detta är Ladys nya kompis och hennes "Lillasyster" de har samma pappa (Cartier). Hon heter Black rose och är 1 år. Lady tycker att hon är lite barnslig i bland. Snart ska hon få komma ut till de stora killarna på grönbete. Hennes jämngamla kompis blev kastrerad i går så hon får vänta några dagar. 

  • 117 visningar

Gillar