Nytt

Det har hänt lite sedan jag skrev sist. Allt kommer säkert inte med nu men lite hoppas jag kunna berätta.

I går var jag med Othello till equiterapeften vilket jag f��rsöker göra någon gång varje år. Han har känts otroligt fin, men man behöver ju inte alltid åka dit när allt känns fel!

Så det fick bli en promenad i dag med lillkillen och ett ridpass på lady. Jag promenerade 20 min ca. Lady fick bli genomriden i alla gångarter. Hon "små hoppade" lite i går och kändes fin. Första gången med hinder på 1 månad.

I söndags hann jag och Othello bli trea på KM i hoppning efter en riktig usel felfri grundomgång och en enormt bra omhoppning där tyvärr sista bommen föll. Det var allt eller inget!!!

Grundomgången blev usel efter att jag försökte diskutera lite saker med en klubbmedlem straxt innan min start. Jag lackade helt enkelt ur.... Othello fixade så att vi var felfria och kom till omhoppningen. I omhoppningen lyckades jag omvandla min arghet till något bra. Jag red bra tempo, bra vägar bra avvägt och modigt fram till sista hindret där jag inte han bestämma mig. Bommen föll och vi lyckades bli trea i år.

Efteråt var jag självklart jätte nöjd med min omhoppning men fortfarande arg. I bland är det bra att vara arg bara man inte låter det gå ut över andra!!

Tog en rosettbild på Othello i dag. Han gillar rosetter🌸.

  • 72 visningar

Gillar

Kommentarer