Nyheter

När Emil kom hem i fredags så hade han med sig lite fredagsfika. Det blev en mysig fikapaus i lusthuset. Jag red lite hästar och Kazaro fick bli riden i dressyrsadel. Han kändes som en dressyrhäst på riktigt.

Efter en skön taco kväll då slappade vi framför tvn.

Imorse hade vi en mysig långfrukost. Sedan bestämde jag mig för att hoppa både Rose och Kazaro. Nu har vi två femåriga hopphästar. Det visade sig att dressyrhästen faktiskt kan hoppa. Eller så är det bara så att han inte vill att vi ska sälja honom. Han vill helt enkelt samla lite pluspoäng? Vi får se, men nu blir han nog kvar ett tag. Rose hoppade också fint och bjöd på varje hinder. Det blev till och med en liten kort bana. Duktiga båda två för att vara första gången tycker jag.

Det blev en vända i skogen med en häst också. Sedan blev det stall sysslor 299kg ströpellets fixat, alla träns och gjordar fick omvårdnad. Lite schabrak blev tvättade.

Jag har bakat ett nytt lingonbröd (Emils nya favorit), gjort ingefära shorts och matlådor till veckan med lasagne. Jag har också letat upp lite påsk saker. Jag tänkte göra ett stort fint ris här inne som förra året och så tänkte jag göra ett litet till stallet. Men jag har inte plockat några grenar än eftersom det har regnat hela eftermiddagen.

Jag har tvättat och hängt undan lite vinterkläder som inte känns nödvändigt längre. Så nu är jag sugen på att köpa lite nya våroutfit. Jag skulle också behöva två nya sadelgjordar. Äh... nätshopping är kul, men jag är så dålig på det!!

  • 56 visningar

Gillar

Kommentarer