Nya tag

Squashen växer så det knakar i fönstret. Synd bara att de måste stå inne minst en vecka till pga att det är så kallt på nätterna. Jag funderar på att köpa lite flera utomhus växter för att dekorera utanför stallet men det kanske är förtidigt? Jag fick ju ett presentkort i påskpresent, som jag inte har använt mig av än. Påskliljor blommar i trädgården och verkar ju kunna klara sig!

Det fick bli en travrunda i skogen med lady, Linnea och Adele. Det va riktigt varmt i solen på förmiddagen, det kändes som sommar. Kazaro fick hoppa lite i dag också. Han är fin men lite trött just nu. Det kan ju bero på att han fortfarande har ylletröja på sig. Sedan sover han hela dagarna i hagen så konditionen är inget han jobbar på så som Rose gör. Rose springer ofta runt (läs kör för fullt) och leker i hagen. Kazaro fick även en förbygel inpassad så nu har även han en egen. Tänk så mycket onödigt vi sätter på våra djur!!


Jag har även tvättat den stora transporten. Behövdes göras grundligare än vad jag trodde. Nästa helg får jag se över den andra. Den ser desto värre ut. Den ska även besiktigas, bytas bromsar och stödhjul på. Den har några år på nacken stödhjulet ramlade av lite oturligt för två veckor sedan. Min bil kanske kan få en tvätt och lite städ mitt i veckan om den har tur. Den glänser även fast den inte är så putsad. Det är som om någon är där och ser till att den ser bra ut.

Jag har sett till så det är fullt med vatten i alla hagarna. De dricker ju mer när det blir varmare. Under tiden jag väntade på vattnet så passade jag på att skruva upp lite sned strävor på staketet som har saknats. Äntligen blev det gjort!

Jag Städade hela nedervåningen idag eftersom övervåningen ändå renoveras och inte går att göra så mycket åt. Jag brukar städa en av dagarna på helgen men nu när det går åt ljusare tider så drar jag mig lite för det. Ytterdörren har sett ut som en riktig skithög så den behövde putsas upp lite.

Imorgon är det ny vecka och nya tag.

  • 55 visningar

Gillar

Kommentarer