Nya skor

Hejsan! Tänkte att jag skulle ha skrivit lite här igår, men jag va trött och på dåligt humör i går eftermiddag. Så jag hoppade över att skriva text här. I dag är en bättre dag och jag har varit mycket piggare. Jag kom hem kl 17 och började direkt med stallet. Två hästar har åkt till Gotland i morse. Så det är bara fyra hästar kvar i stallet. Imorgon fyller vi boxarna med två hästar som ska jobbas vidare med. Den ena är Kazaro och den andra är ponnyn Nefertiti. Vidare presentation kommer till er som inte stött på dem här tidigare.

I dag har jag ridit lady. Hon kändes fin i dag när jag hoppade henne på lite mindre hinder. Det är tävling nästa helg, så det gäller att förbereda sig. Och för mig som tävlar i flera grenar gäller det att växla från det ena till det andra. I helgen ska jag hoppa henne lite mer. I morgon kommer Göran (kiropraktorn) och tittar på två hästar.

Jag har sprungit i mina nya skor för första gången i dag. Känns bra med lite mer tryck i fötterna. Det är inte förrän man tar på sig de nya skorna som man känner hur slitna de gamla verkligen är. Funderar på när det är dags att prova milen? 5km är lagom tycker jag. Men lite mer utmaning skadar inte....

  • 76 visningar

Gillar