Ny vecka

Hortensian som jag tog in i fredags får pryda bilden i dag. Det är kanske dags att ta in dem över vintern? Mamma har dekorerat så fint med höstdekorationer, så blommorna har gjort sitt.

Som vanligt ser gården bra mycket finare ut när föräldrarna lämnar, än när de kommer. Inte nog med det så är kylskåpet preparerat och vi har färdiglagad mat i en vecka!

I dag red jag två hästar efter att mamma och pappa åkt hem till sitt. Jag har varit helt färdig i eftermiddag, men hästarna gick bra. Ares hoppade några språng och han gör det fint. Som vanligt önskar jag att jag red lite bättre!

I morgon blir det inget gjort här hemma för min del. Jag jobbar kvällstimmar (när Emil fyller år). Emil är så klart ledig på sin födelsedag. Känner mig lite avundsjuk på honom.

Sedan måste jag försöka få till lite kloka pass på unghästarna onsdag, torsdag och fredag. Emil åker troligtvis till ön i helgen och jag rider dem inte utan att han är med. Jag kan jobba dem från marken ensam men de behöver mer ridning. Jag lär ha fullt upp med ridning i helgen ändå!

I dag har jag avbokat årets sista terrängstart i flyinge. Tyvärr hinner inte medicinen gå ur kroppen tills den tävlingen. Lady fick starkare medicin och förlängd behandling när veterinären va här i fredags. Men redan i fredags efter första dosen så började ögat se bättre ut tycker jag. Så jag hoppas att detta kan hjälpa henne nu. Det får bli fokus på lite inomhustävlingar i hoppning och dressyr oktober till slutet av november. Sedan vinter vila.

  • 116 visningar

Gillar