Ny vecka

​Ny vecka nya krafttag!

Måndagen är redan förbi med många nya intryck och möjligheter. En sak jag tog tag i igår var att jag sa upp mig ifrån mitt extra jobb,  jag ska sluta där till sommaren. Beslutet togs endast för att jag ska kunna rikta mitt fokus på sista terminen vid universitetet. Det öppnar ju upp för nya möjligheter.

Veterinären var här i går och hon tyckte att jag snart skulle försöka sätta igång Othello igen. Jag avvaktar några veckor tills det går att rida här hemma klokt. Han ska skrittas till att börja med och jag vet att det kommer bli allt annat än skritt när jag svingar mig upp på hans rygg igen. Han har samlat energi till tusen i många månader nu.

I dag är det TR plugg som gäller. Stallet är halvfärdigt men jag tänkte ta mig en ridtur senare i eftermiddag och göra det sista samtidigt. Dagen avslutas med att hålla hopplektion. De ska nog få hoppa bana i dag eftersom det har varit mycket andra teknikövningar ett tag nu under vintern. Jag fattar inte att jag har lyckats hitta på nya saker varje gång som passar till det lilla lilla ridhuset.

Lady ska ridas och det var ju galopp, galopp och galopp som var huvudfokus under träningspassen fram till nästa tävling. Frågan är om jag ska samla mod och rida i skogen eller om jag ska trimma hemma på gårdsplanen? det får vi se!

  • 54 visningar

Gillar