Ny vecka

Hej på er. Det blev inget inlägg i går eftersom jag är och tränar och det blir sent som tusan på måndagkvällar. jag fastnade också framför fälttävlan i Badminton på Eurosport när jag kom hem. Träningen gick i alla fall rätt okej, känner mig inte hundra nöjd och hade velat få till det lite bättre innan helgens tävling. På söndag är det tävling i Suderbys och eventuellt debut på ny höjd 115cm för Lady. Det jag hade velat förbereda mig på lite bättre är längre utomhusdistanser och större galopp, tyvärr blir ju det ganska svårt eftersom vi rider inomhus. Därför gäller det i veckan att träna på den stora galoppen.

I dag har jag varit och klippt mig på eftermiddagen. Skönt att fixa till de slitna håret lite!! Jag har bestämt mig för en lugn kväll hemma eftersom jag känner mig helt död, jag ska bara.....bort till stallet en liten stund nu!

I övrigt ser veckan ut som sådan att jag kommer att rida lite i morgon på lady, dressyrträning på torsdag, vila fredag och lite lättare pass på lördag sedan tävling på söndag. Aja nog tjatat om veckan, nu får jag göra lite nytta i stället!

​Här har ni lill killen Ares rose. 

  • 96 visningar

Gillar