Ny rutin

Väntar ni på ett inlägg om en måndagsmiddag? Då får ni vänta till nästa måndag. Idag blev det stroganoff och ris. Emil är svag för korv, så det fick bli korv idag. Annars gillar jag att ju använda zucchini i stroganoff. Det som är bra med stroganoff är att jag ofta gör flera matlådor till veckan. Då kan vi äta sån mat som inte är någon ”matlådemat” några kvällar.

Jag har ridit två hästar idag. Passade på innan det började regna. Lady känns fin och hon fick gå ett lättare pass med travbommar. Jag tycker att de jobbar bra genom kroppen över just travbommar. Rose har taggat ner lite och lägger inte i högsta växel direkt, men hon är fortfarande en vaken häst.

Jag håller på med garderoberna. En dörr är grundmålad och en dörr håller spacklet fortfarande på att torka. Jag gör just nu bara utsidan. När rummet är klart så kanske jag plockar ut allt ur garderoberna och fixar insidan. Vi får se.....

En ny rutin jag har börjat med på kvällarna är att fila mina fötter och smörja in dem. Jag tycker att cirkulationen har blivit lite bättre och de känns inte så svullna. Ett litet standard problem på vintern för min del. Det innebär att jag inte är så van att ha varma fötter. Det får bli ändring på det nu!

Receptet på mina nyttiga muffins som jag har hittat på:

3ägg
1 banan
1/2dl grovt mjöl av valfri typ
3dl granola eller någon sorts müsli
1dl riven mandelmassa
1tsk kanel
2tsk bakpulver
1msk olja
1/2tsk salt
75g hackad choklad

Det går att byta ut lite ingredienser till det man vill ha.

  • 57 visningar

Gillar

Kommentarer