Ny dag

Oj jag lyckades fastna i min lediga eftermiddag och fick aldrig till något inlägg i går eftermiddags. I stället fixade jag stallet och red på Ares.

I dag jobbade jag lite senare och red på Ares när jag kom hem. Jag fixade stallet i dag också, i morgon hinner jag knappt dit. Jag kommer att jobba över två timmar i morgon då vi ska till stan med barnen på vår avdelning. Vi ska gå på Fornsalrn (ett museum) och de är verkligen förväntansfulla! Sedan ska jag på möte under kvällen, så jag kommer bara hinna hem och vända.

Ares är fortfarande väldigt "unghästig" vilket innebär lite trög. Höger galopp är lättare att fatta än vänster och höger går att rulla i lite längre än vänster. Jag rider honom bara en kort stund när jag rider honom. Kanske 10-15 min, eftersom bensinen tar slut sedan. Jag har inte velat rida två dagar i rad men nu sista veckan (innan unghästtestet) fick det bli lite mer intensivt. Jag tycker det är viktigt med vila för huvudet och att de inte tränas så hårt i den unga åldern. De är som barn, 15 min är lång tid att hålla fokus för en 3 åring!

Just nu håller jag på att fundera och planera lite till sommaren. Jag kommer att ha 3 veckors semester. Jag har inte många datum till övers och ändå inte en enda tävling på annan ort inplanerad. Det gör inte mig någonting, det som är lite svårare är ju att få till kompis tid till att besöka vänner på fastlandet tex. Det känns som om det måste planeras ganska spontant eftersom jag inte har något schema för sommaren än. Jobb som vanligt fram till midsommar, sedan kan det bli lite hur som....

Den lille på bilden har fått ett namn: Kawa

  • 133 visningar

Gillar