Nu och framåt

Har kastat mig på soffan efter ett ridpass på Othello. Jag har varit lite mör i kroppen i dag. Jag går på hårdträning själv just nu. Jag har gjort två jogg pass på ca7km och tre promenader på samma sträcka. I dag sa rumpan att den va lite öm men jag ska köra på i kväll igen.

I dag konstaterades det att Cylin är dräktig med Cartier på 17 dygn. Om 14 dagar ska jag tillbaka och kolla om det finns hjärtljud på den lille. Skönt att hon är dräktig och att det blir en fölis till nästa år. Nästa år är Ares två år och för förhoppningsvis lite större.

På midsommarafton går jag på mitt nattjobb och jobbar två nätter i rad. Sedan har jag lite ledigt igen och hinner träna inför tävlingen den 28e.

Huset blev storstädat i går vilket är skönt. Då slipper man dra runt i alla högar här hemma. I morgon åker Emil till Vetlanda och rider midsommartävlingen där. Han kommer hem på söndag igen. Så det blir lite ensamt här hemma..... Kanske ringer syrran och hör om hon vill vara sällskap eller någon annan. Känner i bland att jag umgås lite för lite med folk. Mamma och pappa var vist bortresta......

Klubben har anmält ett lag till ridhäst allsvenskan div. 2 hoppning och jag hoppas på att jag kan vara med några omgångar med Othello. Vi är några ryttare som kan variera på lagplatserna. Emil är lagledare eftersom han är grenledare i hoppning. Jag har inte ridit lag sedan jag var med och van GM i lag med Cylin för många år sedan. Det är ju en speciell känsla med lagsammanhållning, även fast det är på låg nivå. Man peppar varandra och vill göra sitt bästa för laget.

Filmen är på en Cartier avkomma 🍀

  • 41 visningar

Gillar