Norr ut

I dag är det tävling. Jag strök mig för två dagar sedan då jag känner att lady behöver ha en genomgång av sin kropp.

Det började med att hon var jätte stel i nacken efter två dagar tuff träning. Sedan fick hon en spänd muskel vid korset och en galla på frambenet. Det ska inte vara någon större fara. Jag tror det har med den lite tuffare träningen att göra.

Jag hoppade några språng i onsdags och sprången känns riktigt bra, men jag får bogsera runt henne i vänster varv. Då känns det som om hon behöver vara hemma från denna tävling och vila upp sig lite. Hon ska kolla igenom kroppen den kommande veckan. Så är vi igång igen som vanligt efter det!

Det känns som det var rätt tävling att stå över. Det ösregnar nämligen ute. Jag gillar annars tävlingsplatsen i Othem. Det känns lyx att få tävla i ett "nytt" ridhus med riktigt bra fiber underlag.

Vi ska snart åka eftersom Emil ska tävla. Han hoppar 120 och 125. Jag har varit hemma och packat fikakorg medan han fixar sin häst och utrustning.

Det här följer med i vår fika korg i dag:
Kaffe, Mackor med korv, sallad och paprika, Jordgubbar, Choklad och en påse bilar!

Jag och Emil har inte ätit godis på evigheter så i går fick Emil köpa vilket godis han ville. Allt gick ju så klart inte åt i går, så det får följa med i dag!

  • 61 visningar

Gillar