Nojig?

Senaste dagarna har jag känt mig helt nojig när det gäller resan. Jag åker på onsdag morgon till Tyskland och det är en hel del saker som ska klaffa, Allt ska fungera. Jag tänkte inte börja skriva om resan och alla förberedelser inför den förrän nästa vecka men jag känner redan nu att det är tur att jag har så bra människor runt mig. Kommer ni ihåg förra året när min bil gick sönder två dagar innan jag skulle åka? Jag fixade ändå att komma iväg, tack vare alla som ställer upp.

​På fredag går jag på semester och då känns det lite mer som om jag kan fokusera och tänka klart. Det är ju inte bara inför resan det ska fixas saker. Det finns saker som måste göras innan jag åker, för att jag är borta. 

En sak som jag trivs väldigt bra med när jag är borta, det är att jag är borta från allt annat. Skulle jag varit hemma och bara ha haft semester så skulle det ha varit miljoner saker som skulle göras ändå. I Tyskland har jag fullt fokus på en sak och det är kanske därför som det känns så bra. Det får mig att slappna av. Jag berättar mer om min noja på onsdag när jag har rest iväg! 

  • 127 visningar

Gillar