Nöjd

I fredags debuterade jag 90 med Othello. Han gjorde det kanonbra! Det var en Clear round och jag hade två rivningar i första rundan. ett ner på grund av att han bjöd på hindrest intill så jag blev lite sen med honom i anridningen och kom i botten. han rullade ner bommen. det andra berodde på mig. hade svårt att bedöma avståndet och vi kom alldeles för nära och resultatet blev att han rullade ner den bommen också. Valde att rida ett varv till och då var jag felfri. Det fans ett relaterat avstånd på 21m och jag satte den klockrent två gånger på fem galoppsprång som det ska vara. trotts att han är liten så räckte han till gott och väl!

Emil hade blandade resultat. som bäst en fjärde plats i 110 med Chex. Kimmozabe stod emot lite och hade för många ner för att det skulle räcka till placering. Chex bangade ur och stoppade ut sig i 120 klassen. Kovo hade fina rundor men för många ner och Emil glömde banan i 130 klassen. Så det är ju bara att göra om och göra rätt!

Isabell hade två kanonrundor i dag. i LBn gick Metallica fantastiskt bra och Isabell red kanonbra. Dock glömde hon banan i omhoppningen och fick ingen placering.  Sedan debuterade dem LA med 8fel. hon missbedömde en linje och rev räcket in och räckte inte ända fram till oxern, som blev flack. hon rev båda. Men hon ser farligt bra ut. Jätte fina språng i övrigt och bjudningen satt kanon. Lite mer rutin och hon lär ta placeringar i LA. Imponerad av en helt godkänd debut i LA!

  • 56 visningar

Gillar