Nej till Julklappar?

I dag har jag äntligen kunnat pusta ut lite. Det har varit kaos fram tills i dag. 1000 saker att göra och det är lite typiskt mig att inte kunna minska ner.....

Så nu är jag i alla fall tillbaka efter att det ekat en del tomt här. Jag hade dock tänkt mig en tur till stan för att julshoppa lite men så blev det inte. Efter att ha bokat min resa till Borlänge i dag så inser jag att julklappar kommer att prioriteras bort. 3000- på kontot utan att jag ens har betalat hotellet. Phu varför studerar man??

Med hästarna står det till som så att Lady har tagit vintervila och planerar att vila fram till v.50. Hon fick knappt någon sommarvila och har ridits ett år ganska intensivt. Nu får hon en längre period att tänka. Hennes mål är nått i år, felfri 1m. Othello har fått skorna avdragna och går nu i en större hage. Han har promenerats någon gång och jag räknar med att han ska gå fler promenader denna vecka. Återbesök på tisdag och så utgår vi ifrån hur han mår då. Han har också nått årets mål och det var ganska länge sedan debut i 110cm.

Ares han bara växer och växer. Emil och hans pappa håller på och fixar en jättefin lösdrift i skogen till. Lite lyxigare än de har haft tidigare. Ares och Kazpian går fortfarande på sommarbetet men kommer att bo i skogen i vinter. De är redan ulliga och varma i pälsen. Jag är inte så aktiv i bygget i skogen men jag har hjälpt till lite att se över staketet i eftermiddag. I övrigt har jag städat lite i stallet(inte i sadelkammaren). Våra hästar är fortfarande ute på natten och är inte uppstallade. Det är nog bara en tidsfråga innan de blir uppstallade (beror ju på vädret). Eftersom det bara är Emils tävlingshäst som har en tävling kvar i år så tänkte jag hjälpa Emil att rida honom lite fram till dess nu när mina vilar.

  • 43 visningar

Gillar