Natt och dag

Soluppgången var extremt vacker i morse. Tyvärr han den gå upp lite väl mycket innan jag kunde stanna och ta en bild!

Hingstarna kom hem från betet i onsdags. Ares måste ha växt 10cm på höjden i alla fall. De har bara varit i väg i några veckor.....

I dag fick hästarna vilodag eftersom vädret var ostabilt med åska och regn. Jag tänkte lägga lite mer energi på dem i morgon när jag äntligen går av lite för många jobb pass i rad!

Till nästa helg är det tävling i Tingsryd som gäller. Othello ska gå fyra klasser. Han är inte så väl berest så han mjuk startar med en 1m på fredag, lördag 1m och 110 och på söndag avslutar han med en 110.

Innan vi åker på torsdag kväll är de ju en del saker som ska fixas iordning. Jag tänkte försöka göra något tillsammans med Emil när jag är ledig och mamma och pappa också. Men det första som ska göras är ju att vända tillbaka på dygnet, det är klurigare ju fler nätter man jobbar i rad.

Jag har varit lite off i min ridning ett tag. Det blir lätt så när jag jobbar. Nu ser jag fram mot sista tiden av sommaren och försöka jobba upp lite mer energi i ridningen igen! Mindre jobb och mer ridning.

Klubben ska ha hemmatävling i slutet av månaden också vilket innebär att det lär gå åt en del tid till det me. Det ska både fixas till det och för min egen del ska jag ju även tävla så klart.

  • 82 visningar

Gillar