Nätshopping

Jag brukar ju skryta om att jag verkligen använder de saker jag har och inte skaffar något i onödan. Det gör jag verkligen! men det blir extra jobbigt när allt liksom tagit helt slut samtidigt. Så jag slog slag i saken och gjorde något åt det idag. Nätshopping hela kvällen!

Ridbyxor och ridskor. Jag har inte tagit reda på så mycket om skorna men det är bättre än inga alls. De är jacson santiani, mina nuvarande Cavallo höll i tre år efter mycket hård användning. Ridbyxorna är också jacson och av samma modell som jag redan har(blå). De är svala nu på sommaren, jag tycker inte att det är så fint med sånna där leggings jag tycker bättre om ridbyxor. De är i en bra prisklass för plånboken utan att dra ner kvaliteten. Det är tråkigt med många ridbyxor under tusenlappen de har gått sönder efter första tvätten när jag har gjort försök att köpa billigt. Det blev även ett flugtäcke till Rose och en present till Emil.

La även en beställning på uppgraderingen av mina löparskor. Mina har nu sprungit 500km och jag har en app som ständigt påminner mig om att nu ska de bytas ut. Så nu är det slaget i saken🥊 man ska ju vara rädd om sina ben och fötter.

Nätshopping är rätt okej i jämförelse med vad jag tycker om att gå i butiker faktiskt. Så på fredag när min semester börjar så har jag bestämt att jag ska fylla på matförrådet så jag slipper åka och handla på fyra veckor 😆. Jag vet inte om det ens är möjligt men om man kunde önska!!

  • 56 visningar

Gillar