Namnsdag!

Ja i dag var det Jennydagen. Några grattis har man fått.

Det har varit lite tunt här på bloggen nu ett tag och det kommer det att fortsätta vara. Jag har praktik just nu och många andra saker i görningen just för tillfället. Så bloggen kommer nog att vara lite vilande i tre veckor framåt. jag ska försöka skriva lite på helgerna om jag hinner.

I går var Isabell ute vid mig och red på Othello. Roligt att se dem båda två. Isabell har inte ridit på länge och Othello ser ut att ha utvecklats sedan sist jag såg henne rida honom. Jag själv red en bockig Lady som tyckte det skulle gå fort ute på vallen! Hästarna ska nu vila måndag tisdag. Det är de två dagarna i veckan som det är mest fullt upp och då annat får gå före.

Jag var även på tävlingarna i Havdhem i går. Emil tävlade fyra klasser med blandade resultat. Han blev trea i 120 klassen med Kovo.

Till nästa helg har klubben egen dressyrtävling. Jag fixar just nu med lite startlistor och sådant som ska göras innan den tävlingen. Bland annat ryttarmedelande som jag inte ens hunnit börja skriva ihop ännu.

I morgon kommer jag ägna många timmar till att plugga och att läsa in lite som jag ligger efter med just nu! Efter hamnar man alltid, men det gäller att komma ikapp, annars ror man inte iland resultaten och resultaten behövs för att kunna fortsätta utbildningen. På kvällen kommer jag att ha mina lektioner och elever som vanligt. Jag hoppas på att det kommer några nya elever också. Ju flera ju mera 😜.

Om tre veckor kommer jag vara så här trött när kursen och tävlingarna är över!

  • 109 visningar

Gillar