Några dagar på mig

Ja nu har jag några dagar på mig att vara ledig och bara göra vad jag vill. Rida tillexempel. Rose har gått fyra dagar och känns fin. Kazaro red jag första gången i dag (han har haft 3veckor vila) och lady har börjat sättas igång. Det är lugn ridning så här års. Spara på sprången och skritta på grusvägarna är ganska mycket av vad vi gör just nu. Det är skönt att rida på lady igen. Att rida unghästar hela tiden är inte jätteutvecklande för mig som ryttare. Just nu ger jag tid att till att sätta igång henne lite långsamt men känslan är ändå bättre.

Igår bakades det pizza här hemma. Pizza-dagen måste ju firas med pizza. Det är ju min specialitet och den blev riktigt bra. Emil tyckte att vi skulle ha pizza i kväll igen, men det får räcka med en dag ibland 😊. Två dagar i rad känns som varje dag!

Nyårsafton firades hemma i tv soffan med ridkläder och trerätters middag. Vi har ingen häst som reagerar särskilt på fyrverkerier. Den närmaste grannen hörs en del men vi ser hela byns fyrverkerier från gården eftersom det är så öppet här.

Jag har haft en vecka med lite mer egen träning. Men i löpskorna och inte på gymmet. Konditionen känns fortfarande fin och jag ska köra ett lite tuffare intervall pass i dag. Jag har haft tre pass med lugn jogg för att vänja kroppen lite vid löpningen sedan innan. Det har blivit mycket god mat och goda ostar, goda efterrätter, goda frukostar och kvällsmys i soffan. Så det gör inget att komma igång med träningen igen. Det låter som om jag inte har tränat på evigheter, men jag hade två veckor utan träning när jag va förkyld och när gymmet inte gick att använda längre. Lite julledigt skadar inte.

  • 59 visningar

Gillar

Kommentarer