Mötenas mötes vecka

Det är redan onsdag och jag som skrev i förra inlägget att jag var tillbaka..... det har varit mötenas vecka denna vecka. I tisdags satt jag i möten 6timmar varav 2 timmar inte var jobb relaterat. I dag fylldes det på med 3timmar till!

Efter att jag jobbat över en halvtimme så kastade jag mig bort till stallet för att ta in hästarna. Det kom en ny häst till stallet i dag. Det är en häst som Emil kommer att rida lite. Till en början ska han stå hos oss några veckor.... han kommer inte synas jättemycket här och jag kommer inte att skriva om honom eftersom han inte är vår häst, och det är Emil som kommer träna honom ( ifall någon undrar). Jag har inte skapat denna blogg för att skriva om andra.... jag har skapat en självcentrerad blogg där jag är kärnan, om någon undrar varför vissa delar inte kommer med här!

I morgon och i helgen kanske det kommer upp lite bättre inlägg här. Då är vi i Södertörn och tävlar. Denna vecka har haft katastrofalt dålig uppdatering här och det har inte varit en toppen vecka i allmänhet. Kanske det mest negativa inlägget just nu!

  • 180 visningar

Gillar