Mot sitt slut

Min praktik börjar närma sig slutet. Nu har jag bara tre dagar kvar. Fredag, måndag och Tisdag. Onsdag och torsdag kommer det att vara examination i skolan, efter det på torsdag åker jag och Emil till Vetlanda. Ska bli skönt att komma iväg lite från allt här hemma. Emil ska ha med sig Kovo och tävla fredag- söndag.

I dag har jag hunnit rida båda hästarna på vallen. Lady gick själv där för första gången i dag. Det gick över förväntan, men vi höll oss till skritt och trav. Othello har vilat några dagar och han var super pigg :)

I morgon ska jag försöka rida båda hästarna igen. På kvällen ska Emil och jag till Linus och Marie. Jag och Marie ska plugga, vad de andra två ska göra de vet jag inte. Anar att det kan ha något med bilar att göra.

Ska skicka in papper på Ares rose till avelsföreningen i veckan. Så att han kan få ett pass och ett namn. När vi kommer hem från Vetlanda kommer han inte längre att gå med Cylin. Det är dags för honom att stå på egna ben. Cylin åker till Alva och tar hand om ett par tonårs hästar i stället. 

  • 56 visningar

Gillar