Mors dag

I dag är det mors dag men det är nästan så att jag bör kalla den för "onyttigheternas dag", jag ska förklara varför......

Dagen började med sovmorgon...länge. Sedan en vända till stallet, ta ut hästar och fixa klart allt där. Sedan begav vi oss till stan, jag och Emil. Vi tog en vända till granngården. Det blev lite nyförvärv som kom med hem. Bland annat ett bett, en huva och en ny extra tävlingsskjorta. Morsdag presenter hittade vi också till våra mammor.

Sedan blev det drive in på Max. Vi åkte vidare till snäck och åt vid vattnet innan vi åkte hem till mamma och pappa.

Mamma fick en flagga i morsdag present och spa behandling i födelsedags present som syrran hade fixat. De bjöd på smörgåstårta och mosse tårta till efterrätt. Här började det "packa" på lite om jag säger så! Skönt att sitta lite hemma vid mamma och pappa och slappa en eftermiddag.

När vi kom hem blev det ett pass på ridbanan med lady. Jag provade det nya bettet, det gamla har varit lite för långt och hon brukar gå bra med de fasta ringarna. Det kändes bra så jag tänkte rida på det ett tag. Luvan passade men jag red inte med den. Det var lite för varmt och svettigt i dag tyckte jag.

Kvällsmat på det och sedan sängdags. I morgon är det måndag och hoppträning på Puser. Första träningen utomhus och sista på terminen. I helgen har vi tävlingar vilket innebär fullt upp hela veckan.

  • 149 visningar

Gillar

Kommentarer