Mörker

En intensiv måndag har det varit i dag. Kände mig helt slut när jag kom hem från jobbet. Jag bestämde mig för att först göra klart stallet, sedan små fixa med lite allt möjligt. Som tillexempel skruva upp lite fler hängare till grepar, sopborstar och spadar. Sätta in en ny krubba där det har saknats en, skruva upp sadelhängare och krokar i lilla stallet.

Jag städade ur carporten så att min bil kan få en bra plats i vinter. Sedan red jag ett avslappnat pass på lady. Bara lösgörande jobb i alla gångarter. Det hade blivit mörkt men det är skönt att slippa känna sig beroende av de ljusa timmarna på dygnet. Att slippa stressa är det allra bästa, jag kan rida in på småtimmarna om jag så vill det. Förut har jag hela tiden varit beroende av de ljusa timmarna eller av att åka iväg till andra ställen sent om kvällarna. Det är lite mysigt att rida i ljuset från lampan på ridbanan.

I går åkte både Emils syster och mamma med en häst här ifrån. Vi har haft en rolig helg tillsammans och två veckor med massa extra hjälp i stallet. Redan i morgon kommer nästa besökare. Det är Emils ena bror som ska hälsa på över en dag. På torsdag kommer mina föräldrar och kanske ska vi gå på en av nordens största julmässor. Ja redan.....jag har hört så mycket positivt om denna julmarknad.

Julmarknad

  • 142 visningar

Gillar

Kommentarer