Mörker

Det får vara lite tomt här i veckorna när tiden går åt att hålla sig pigg i mörkret. Det är mörkt när man åker till jobbet och det är mörkt när man kommer hem. Nästan allt jobb man lägger ner i stallet och på hästarna sker i mörker måndag-fredag. Det är lite därför som jag inte har så mycket bilder att bjuda er på. Jag får försöka hålla er nöjda under och intill helgerna!

I morgon ska jag på julfest med jobbet och på fredag ska vi på årets julbord med Emils kollegor. Förra åtet va julbordet trevligt och jättefint. I år ska vi till Teleborg slott och jag har bara hört positiva kommentarer om det. Därför har jag ganska höga förväntningar!

I dag kändes Ares pigg och glad. Dock har jag ganska svårt att rida fram näsan med lång hals på honom. Det är det vi övar på just nu. Jag rider honom gärna i en lite mer rund form, då får jag smisk på fingrarna av min tränare. Ares har en ganska ”tyst” mun. Han har en fin mun, men den bara är, om jag försöker beskriva den för er. Vi jobbar på för att stärka oss. Jag kan säga att orken har fördubblats när mycket av pälsen försvann. Lady är avundsjuk på att Ares får all uppmärksamhet. Hon står och tittar efter mig i stallet och undrar när hon ska tillbaka till jobbet igen.

  • 144 visningar

Gillar

Kommentarer