Monday

Måndagar brukar kännas bra vilket även denna måndag har känts. Vi kom hem mitt i natten så det kändes lite trögt i morse, men ändå skönt att komma hem.

Det är ju självklart när man är borta som alla super söta, snälla och gulliga hästar ska spela rackartyg med dem som ska ta hand om dem. En av fölungarna lät sig inte bli tillfångatagen i hagen så den fick bli in krånglad på annat vis. Ares har varit osams med sitt täcke och förstört det totalt, plus att han har ett fult sår på benet och svullet knä. Jag vet inte om det kan bero på att han tagit sig ur sitt täcke eller om han har varit ute för något annat. Det lär ju bli svårt att hålla rent i denna gegga i alla fall. Ja ja han gör allt för att få slippa att springa med mig på ryggen kan man ju säga. Han får vila till svullnaden har lagt sig, hela benet är väldigt tjockt.

I dag när jag skulle hämta in första hästen så fick Emils flodhäst (Killawara) frispel i hagen och sladdade omkring i alla vattenpölar som fanns i hagen intill, så när jag kom in var jag totalt nedkletad med lera. Det är ju typiskt att de ska hålla på och fara runt när vi inte är hemma eller när man ska ta in dem. I morgon hoppas jag på att allt är som vanligt igen!!

​Två fina som kollar fälttävlans dressyr på ryttarstadion i stockholm. 

  • 180 visningar

Gillar