Mittemellan dag

Den här dagen fick bli en mellandag. Ingen ridning eftersom jag tagit bort två födelsemärken igen💉. Men då passade jag på att åka till stan och handla, efter att jag vilat en stund. När bedövningen går ur är det värst...

Jag handlade i alla fall foder och mineraler. Extra B vitaminer men hittade inget annat. Jag glömde köpa saltsten så klart... men som tur är så öppnar det ett nytt granngården precis bredvid Willys i morgon. Det gamla granngården låg inte lika centralt. Hoppas på att de blir bättre också.

Det blev fullt i vårt eget kylskåp igen och katten slipper leva på ägg. Nu har alla mat så att vi klarar oss några veckor till. Har dåligt på idéer med mat just nu. Vi försöker äta mycket soppa.

Vi inser att vi borde gå lite i stan för att kolla affärer någon dag. Nu finns det ju lite mer tid till sådant. Min telefon har aldrig varit så tyst som nu och dagarna blir bara längre.

I morgon är det dressyrträning igen. Jag får Hoppas att kroppen inte känns överkörd längre. Jag är super sugen att rida dressyr!


  • 168 visningar

Gillar

Kommentarer