Mitt i natten

En effektiv lördag har vi haft här hemma. Upp i tid för att fixa hästar och stall på morgonen. Sedan kom en häst till till gården. Nu finns det åtta hästar här, men i morgon åker en häst till Gotland igen.

Emil har jobbat hela dagen med att sätta in den sista boxen i stallet. Så nu har vi tio boxar precis som vi har tänkt oss från början. Fyra boxar i lilla stallet och sex i det stora.

Jag red ett markarbetes pass på Ares mitt på dagen. Jag har fått igång lite bättre snurr på galoppen och traven. Stundvis känns det riktigt bra.

I eftermiddag skulle jag, Emeline och camilla på Ikea en snabbis och ingen skulle egentligen ha något alls. Det slutade så här! Vi delade på en kundvagn som blev mer än fylld. Jag kan visa er några fynd när det blir dag igen.

På parkeringen utanför Ikea blev jag och camilla intervjuade av en reporter från tidningen. Så klart med bild och allt..... smygreklam för Emils hovslageri & smide och edel foder (som vanligt bär vi reklam på våra kläder). Vi får se om det dyker upp någon bild i tidningen på oss i veckan.

Emil fixade stallet på kvällen innan vi hunnit hem. Vi gav oss snabbt in till stan igen, för att äta middag med emelines kille, hans vänner och syster. Jag åt en vegansk burgare som va helt ok. Det blev några glas med dricka och lite efterrätt innan vi gav oss av hemåt. Och nu blev klockan plötsligt mitt i natten.

Ses när solen gått över horisonten. 🛌

  • 118 visningar

Gillar