Mina: bra att ha på gymmet 

Här är några saker som jag alltid har på gymmet.

Först och främst är det svettbandet. När jag cyklar och springer så svettas jag som mest, men jag tycker även det är bra på gymmet. Då slipper man ögon som blir irriterade av salta svettdroppar. Och så har vi gummibandet som jag använder i många övningar som inte handlar om att lyfta vikter. Det finns ju i många olika ”styrkor”. Jag har faktiskt vunnit en hel påse med gummiband, som jag inte har öppnat än 🤭.

Sedan har vi bollen och mattan. Bollen och mattan har jag till både stretch och styrka. Jag gillar denna billiga matta som är lite tjockare än de flesta yoga mattorna tillexempel. Mina styrkepass består ofta av halva tiden utan vikt på mattan och halva tiden med vikt på gymmet.

Detaljer som vatten och handduk är sånna saker som jag alltid har på gymmet. Dricker man mycket så svettas man mycket. Nej det hänger inte ihop har jag hört (men det tror jag….). handduken har jag faktiskt börjat använda sista tiden. Tycker det blir så klibbigt och äckligt när man svettas.

Ett annat tips är faktiskt att cykla framför tvn eller något annat kul att titta på. Det får tiden och milen att gå lite fortare. Jag cyklar minst 30 min som uppvärmning och om jag bara cyklar så blir det minst en timme. Jag har ett par bra sport lurar som sitter bra i öronen när man rör sig. Ibland lyssnar jag på musik och ibland kollar jag något på youtube samtidigt som jag tränar.

Jag skulle vilja uppgradera med ett par hantlar och en stång i framtiden.

Har ni några bra tips?

Gillar