Mina 6 bästa rid outfits

Så här ser det ofta ut när jag väljer kläder till en dag i stallet. Ridbyxor hel skodda, piké, pannband och långa strumpor. Företagets logga har jag nästan bara på mig om vi ska iväg någonstans.

När det är dags för terrängstart så är det vita ridbyxor som gäller och jag använder ofta den svarta sporttröjan med hög krage. Den är i något sorts syntetiskt material som gör att det känns som om man inte har någon tröja på sig. Den är jätteskön och smidig att ha i själva terräng momentet tycker jag.

På höst och vår så älskar jag att rida i fleecetröja och nu när det är vinter så får den plats under jackan. Jag gillar den vinröda eftersom det är snyggt till blå, grå och brun. De färgerna har jag ofta på mina hästar.

På sommaren är det luftigt och skönt med skjortor. De är lätta att vika upp ärmarna på och det är inte så svettigt. Jag har inte så mycket skjortor i vanliga fall men när jag rider så kan det funka.

Här har vi reserv outfiten. De gråa ridbyxorna ligger oftast i byrån och tas bara fram om det krisar, men det är bra att ha ett par i reserv. De är slitna och därför får de stanna där. Den stickade tröjan är mysig att ha när man tränar i ridhuset tycker jag.

Polotröja har jag börjat uppskatta mer och mer. Det är inte skönt när det drar i nacken. Såhär red jag häromdagen i några minusgrader!

  • 51 visningar

Gillar

Kommentarer