Min sista vecka i Tyskland

24: Anna Morgonfodrar. Det är hopptävling i Süderlügum så vi lastar alla 7 hästar och åker kl 7.30. Malin och Rasmus tävlar.

Jag och malin tar lastbilen med 5 hästar lite tidigare hem. Vi är hemma kl 14.00. Efter lunch packar jag ur hela lastbilen och fixar stallet inför kvällen.

Efter att jag har ätit lite varma mackor går jag upp till Malin och Jörg för att duscha, jag hoppas att vår dusch är klar i morgon.

Jag tar en kopp kaffe i köket i ensamhet innan jag går och lägger mig. Anna har åkt på semester så jag har redan sagt hejdå till henne. Jag kommer att sakna henne! När jag kom upp till min lägenhet så hittade jag en present från henne. Hon hade köpt en scarf till mig, gulligt!

25: Rasmus Morgonfodrar. Jag kommer ner tidigt till stallet och hjälper veterinären med en häst.

Jag rider två hästar på förmiddagen. En dressyr och en hoppning. Båda kändes riktigt fina. Malin hjälpte mig med båda. Dagens ord var: kortare tygel så att handen inte hamnar i magen (dressyr). Ha hästen jämt framme till handen i båda tyglarna, då blir sprången lugnare (hoppning).

På eftermiddagen städar vi i stallet och gör klart till kvällen tidigare än vanligt eftersom vi (Rasmus, jag och Anne) åker till Klenwiehe. Det var fixardag på terrängbanan. Det var ett riktigt skit jobb!!

Jag åt lite snabbt och tvättade bilen innan det blev mörkt.

26: Min sista morgonfodring kl 06.15. Jag fixar två hästar åt malin och en häst åt Rasmus innan jag rider mina två. Det var 33 grader i dag och enormt varmt att rida.

Efter lunch tar jag en kort promenad, handlar lite choklad till Anna. och frida packar sina saker i bilen.

Jag fixar stallet själv på eftermiddagen eftersom de andra är iväg på tävling. Tar allt i min egen takt, lagom den sista arbetsdagen.

På kvällen bjuder jag och frida på tacos. Vi sitter länge i trädgården och pratar. Jag fick en jättefin hejdå present av malin, Jörg och Anne. Det var en riktigt fin bag till att ha saker i, när jag börjar jobba och te.

Sedan packar jag ut lite saker i bilen och städar lite i mitt rum.

27: kl 8 har jag sagt hejdå till alla och börjar bilresan hemåt.

  • 190 visningar

Gillar

Kommentarer