Min fredag

Nu har jag kommit hem efter en eftermiddag på jobbet och i stallet. Jag red lite på Ares när jag kom hem. Jag tror att han är mogen för lite ridning på egen hand i helgen. Vi ska bara hitta ett ställe att rida på, där han inte kan springa till skogs 😉 vi får se......

Nu står fläskfilen och potatisgratängen i ugnen. Mat som var 100 år sedan vi åt. I kväll blir det fredagsmys hemma i soffan, inget ridhus som det annars alltid brukar vara på fredagar (eftersom då är det alltid ledigt i ridhuset och det är aldrig någon där). Det får bli ridning i helgen i stället. Dem som undrar vart vi brukar rida så är det i Havdhems ridhus. Det ligger 15 min hemifrån och ligger närmast oss. Klubben som vi rider för har sitt ridhus lite för långt bort (30min) för att vi ska åka dit och rida utöver våra träningar på måndagar. 

I helgen kommer jag att åka till syster som fyller år, förhoppningsvis en vända till stan samtidigt och rida(hemma). Jag ska försöka fixa en hel del saker till årsmötet nästa helg, bland annat göra klart min power point som jag började på på båten. Den han inte bli klar på 3 timmar! Jag har inte heller hunnit träna något själv i veckan så jag har sparat det tills helgen vilket inte gör mig någonting.


  • 95 visningar

Gillar