Min födelsedag

Hej alla!!

I dag är det min födelsedag. Jag och Emil firade egentligen lite i går redan. Vi åkte till stan och åt mat på Joda, vi var hemma runt kl 21 igen. Jag har fått två jättefina presenter av Emil. Ett par nya joggingskor, med extra förstärkning och en jacka + byxor att springa i. De var verkligen jättefina (kanske kommer bild fram över). När jag kom hem i dag stod det även ett jättefint paket utanför dörren. På bilden ser ni de riktigt fina ljusstakarna som var i paketet från Elisabeth och Gösta.

Jag jobbade kl 8-14.15 i dag och när jag kom hem åkte jag och Emil direkt till ridhuset för att rida lite. Det är konstigt att jag ska vara missnöjd efter nästan varje ridpass när det egentligen finns massa bra saker som utvecklas. Jag är inne i en "down" period där jag bara ser vad jag gör dåligt, vad som inte känns bra och att jag känner att jag inte utvecklas som ryttare. Det gäller att vända dess tankar som kan komma blixtsnabbt och tar evigheter att göra sig av med.

Denna vecka har det varit ganska mycket nytt som jag kommer att berätta om i ett långt inlägg i morgon. Det är början på ett nytt liv i ett år framåt! Nu ska jag snart gå och lägga mig för att jag börjar kl 6.00 i morgon.

I helgen firar jag min födelsedag med släkt och vänner!

  • 86 visningar

Gillar