Min dag i bilder

Dagen började i sanda hos pappa. Vi hjälptes åt att fixa det sista med bilen som skulle fixas där. Vaxning. I morgon ska jag fixa insidan på hemmaplan. Jag ska även fixa i ordning hästtransporten som ska säljas. Ni kan få lite bilder på den i morgon om ni är intresserade!

Sedan tog vi en tur på sjön med Kalle, Marie och Edvin. Mysigt att bada ifrån kalles båt. Varmt i vattnet var det, men måste erkänna att det kliar lite i ögonen nu😄men det får det göra!

Othello fick ett konditionspass som jag kommer skriva lite mera om i ett separat inlägg (har ju lovat er det). Jag har även ett inlägg på gång om Tuva och Sambuca som hör av sig med små medelanden lite då och då. Det är härligt att följa dem.

Lady fick ett tillbaka till grunden pass på linan, för att friska upp uppmärksamheten för min röst och för att få lite mer av energin tillbaka. Hon skötte sig bra men är lite misstänksam mot mig. Jag beslutade därför för att göra en tillitsövning. Jag ställde mig stilla med kort lina med en pisklängds avstånd och drog med långpisken över hela hennes kropp huvud, öron, rygg, framben, mage och bakbenen som var det enda hon var lite tveksam till. Men med lite stöd från mig så klarade hon även det!

Emil hade en placering i första starten med Chex i dag!! I morgon startar Emil båda hästarna.

  • 63 visningar

Gillar