midsommardagen

I går var det midsommarafton. Jag försökte ha en lugn dag med lite mat vid per och Camilla. Jag har ju jobbat hela natten. sov då halva dagen i dag. Red sedan Othello lite på ridbanan. småhoppade lite. Han har en sko som glappar så jag slog i sömmarna lite och slog ner nitarna lite extra innan jag red. Tur de, annars hade den nog inte suttit kvar!! Passet gick helt okej, det kunde ha gått bättre men nu har jag inte ridit på några dagar.

Tvättade bilen och åt sedan kvällsmat vid per och Camilla. Handlade lite innan jag åkte hem. Jag har myst lite i soffan med chips. Äter ju inte en hel påse själv, så jag köpte en sån där liten söt påse med 40g. Mums..... I kväll har jag förutom sett på film och piffat till mig lite så har jag fixat lite med frysen, den var full med is. Det är den inte nu längre.

Jag ska försöka cola ner nu och somna i tid. Det brukar vara svårt när man sovit halva dagen. Det regnar ute, så jag hoppas att det kan vara lite sövande.....hoppas det slutar tills i morgon!!! Jag ska ställa klockan tidigt i morgon så att jag inte sover bort halva dagen igen!!

Jag och Chips påsen i kväll mmmm....

  • 32 visningar

Gillar