Metallica åkte hem i dag

Efter att Isabell fått rida och hoppa lite så åkte Metallica med Isabell hem i eftermiddag. Isabell fick trimma lite på små hinder och rida henne lite på backen innan hon började hoppa och det såg riktigt bra ut. När hon började hoppa såg det ännu bättre ut! Vilket tryck i språnget de fick till och som de hoppade. Höjde upp något mot slutet och de var fortfarande lika bra! Märks kanske att jag inte hoppat henne på hela veckan kanske😄

Så här blev det en häst mindre att rida igen.

Jag red Othello lite tidigare i dag och det gick okej! Hoppade en studsserie på honom. det var nog jobbigt kan jag tänka mig. Sedan jobbade jag igenom galoppen lite. Jag tycker inte riktigt att jag får till det där trycket jag vill åt i galoppen. Men han gör ju inget fel. Det är tävling på lördag och jag har börjat fundera på hur jag ska lägga upp veckan. det handlar nog om att trimma på lite på hinder med honom. Tror att jag ska ta ut ett par hinderstöd till så att jag kan ha både räcke och oxer samtidigt. Det är ett evigt släpande. I dag har jag byggt om på ridbanan tre gånger. en gång åt mig själv och två gånger till Isabell!

I morgon ska jag nog rida Othello ute på vallen. Så att han får lite omväxling från ridbanan ett tag. det blir på eftermiddagen Jag har prov på förmiddagen. suck!

  • 70 visningar

Gillar