Måndagar.....

Måndagar är inte min favorit, men är man hemma en måndag som i dag så känns det helt okej faktiskt. Det blåser typ storm ute och bor man vid havet som jag gör så vill man inte gå utanför dörren en dag som denna! Hemstudier var det bästa som kunde ske i dag. Jag vill inte ge mig upp på ryggen på en unghäst i blåsten heller. Så ridning ser det inte ut som om det blir i dag inte.

Gräver ner mig i soffan med böcker. Kan ju vara bra att reda ut vissa saker till tentan om en vecka! Om jag lyckas reda ut detta vill säga. Jag tror det är den svåraste kursen hittills, i alla fall teoretiskt sätt.

I går nådde jag upp till ännu ett "vinter mål" med Lady. Jag galopperade henne själv ute på vallen. Det blev lite blockningar men inte värre än att vi kunde fortsätta galoppera tills jag sa stopp. Målen har snart betats av allihopa. Kanske det kommer flera mål med henne snart. Vissa perioder går ju utvecklingskurvan fortare än andra perioder. Utveckling är ju lättast att ta på när det gäller unghästar!

En härlig kvällsfika i sanda råkade det bli i går också. Planerar fortfarande resa till mitten av Sverige. Hotell och kurs.... Känns långt borta men ändå så nära!

I morgon ska jag till universitetet för en examination på förmiddagen. Sedan hinner jag fixa stallet innan jag åker och håller mina egna lektioner. Ska ännu klura ut vad vi ska träna på i morgon.

I dag har jag en dag utan mobiltelefon... Känns märkligt, men Emil köpte en ny telefon till mig i går som jag behöver ett annat simkort till. Det är vad han ska pyssla med i dag. En iPhone 5 för er som är nyfikna. Ja jag behövde verkligen en ny. Min gamla 3a har nog gjort sitt. Det är bara det att trean är den skönaste telefonen att hålla i handen enligt mig! Femman blev det eftersom den har lagom storlek till mig. Hatar enormt klumpiga telefoner. Jag är däremot evigt tacksam för telefonen som Emil skaffat mig. Vad skulle jag göra utan honom? 😍

  • 39 visningar

Gillar