Måndag

Efter jobbet åkte jag och Emil till Växjö för att besöka lite olika butiker. Det regnade och va allmänt tråkigt rugg väder, så vi kände att det kunde passa fint. Jag slutar även lite tidigare på måndagar så då brukar vi passa på att göra saker tillsammans.

Vi besökte nya granngården. Superbra läge bredvid Willys och dollar store. Butiken kändes superfin och de hade en stor och förbättrad hästavdelning. Dit kommer jag att gå fler gånger. Framför allt så behöver man inte åka till andra sidan Växjö för att handla hos dem. Jag köpte inget eftersom jag gjorde en beställning på internett i går (skor).... men ändå kul att se hur det ser ut.

Vi handlade lite på Willys och gick en vända på köpcentret. Där tog vi en måndags fika! Det händer inte så ofta kan jag säga. Emils favorit fik!

Stallet och hästarna blev fixade när vi kom hem. Nytvättade benskydd och ländtäcke fick komma ut i stallet igen. Jag har behövt tvätta länge....men ändå håller man på det. Nästa gång jag rider ser allt lika skitigt ut igen, eftersom det lär bli blött väder hela veckan. Lite därför jag drar på att tvätta skydd, jag borstar hellre av dem med en borste.

  • 186 visningar

Gillar