Måndag

Vilken dag jag har haft! Jag vaknade 06.22 av min egen inbyggda klocka. Hästarna fick så klart komma ut på direkten men jag kröp ner i sängen igen och myste en stund i morgonsolen.

Förmiddagen började med stall fix och gräsklippning. Gräsklipparen gick som tur var sönder när jag klippt klart allt gräs. Styrningen slutade att fungera. Jag baxade in den i verkstan igen, jag får titta lite närmare på den i morgon så att Emil får laga.

Sedan gav jag mig ut på sitsing. Först åkte jag till Börjes och skaffade lite nyttiga saker till hästarna. Stallströ, borstar, snoddar, godis, salt och mineraler. Bara bra och ha saker!

På hemvägen svängde bussen mot Älmhult och IKEA. Vi behövde en ny matta och det tyckte bussen också. Jag åt en mycket försenad lunch där och gick snabbt igenom varuhuset och kollade på olika saker. Det blev en ny matta till kontoret. Jag kollade också på stora glas skålar att ha rosetter i.... jag hittade en som såg rätt okej ut, men jag ska fundera en vända till. Sedan kollade jag på skänk till kontoret. Men det får nog Emil vara med och bestämma, han är ju en del på kontoret!

När jag kom hem dammsög jag hela huset och la så klart den nya mattan på plats.

Sedan körde jag en timmes konditionspass på cykeln och proppade sedan i mig en varm sallad och lite lyx dryck i värmen.

Nu han klockan bli snart tio så det är dags för lite stall sysslor innan jag ska drunkna i min bok. Jag läser alltid snabbare på kvällen eftersom jag vill hinna läsa så mycket som möjligt innan jag somnar!

  • 205 visningar

Gillar

Kommentarer

cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Vilken fin bild på blomman!
nouw.com/cassandraharaldsson