Måndag

Jag började dagen med att välkomna den nya hingsten till stallet. Han har inget namn än men är efter fighting alpha 1190 u. cylin de rose. Mycket likt sin mamma i ansiktet och tekningen generellt. Han fick gå ut i hagen och lufta sina ben i eftermiddags.

Jag har varit uppe hela natten och kollat cylin var 20min. 04.20 kom han till världen.

Sov kanske två timmar. sedan åkte jag och pappa hem för att duscha av oss lite. Sedan åkte vi till bagarens på hemse för att fira. Blev macka och kaffe.

Under eftermiddagen red jag lady och Othello. Othello red jag för första gången sedan han fick behandling av johanna. han var mycket mer taktmässig och stadig. Jag travarbetade honom lite lätt bara. Det räckte i den 30 gradiga värme som stod stilla vid ridbanan. i går blev han longerad och dagen innan fick han en promenad. I morgon blir det nog lättare arbete i alla gångareter. Han händes som en ny häst i dag!

Lady travade några steg med mig på ryggen. Kanske hade hon glömt att jag satt där på hennes rygg, 😄vad vet jag!? Sedan blev det bara skritt och hon har lärt sig start och broms, det tar bara lite tid innan bromsen och gasen tar.  Styrningen är lite blandad kompott. Ibland går det lysande och i bland mindre bra. Vi jobbar fram det ena och det andra dag efter dag.

Dagen avslutades med att mamma och pappa var här och åt pizza med oss i trädgården. Så nu är jag både mätt och trött vilket inte är en bra kombo. Somnar man nu så sover man inte i  natt.

Här har ni hingsten!

  • 97 visningar

Gillar